Orijinalini görmek için tıklayınız : Av Mevsimi
Bugün gitme imkanımız oldu.Filmin sonundaki ufacık hayal kırıklığım hariç kusursuz 2 saat geçirdim diyebilirim.Şener Şen,Cem Yılmaz,Okan Yalabık,Çetin Tekindor...Daha ne olsun?Muhteşem bir kadrosu var.
Hele bir de Cem Yılmaz'ın kahvehanede rahmetli Kazın Koyuncu'nun Hayde'sini söyleyişi var ki...Türk sinema tarihinin unutulmaz sahnelerinden birisi.
Verdiğiniz paranın karşılığını fazlasıyla aldığınız nadir yerli filmlerden,tavsiye edilir.
Gidenler varsa görüşlerini merak ederim...
Valerenga*
12-03-2010, 19:47
en yakın zamanda gitmeyi düsünüyorum tavsiye icin saol
Toruk Macto
12-03-2010, 21:25
Salı akşam ki planlarımın arasına atmış bulunuyorum o zamana kadar bu sayfaya girip, gidenlerin yazdıklarını pek okumak istemem sanırım :D
ScaNDiNa√iaN
12-03-2010, 21:43
Gala'ya gidenlerin yazılarında hep hayalkırıklığı okudum, o yüzden sanırım düşük beklentiyle gitmek lazım
Ben bu gece izledim filmi..
Gideceklerin tadını kaçırmamak için fazla detaya girmek istemem ama Akıl oyunları üzerine kurulmuş bir polisiye film..Ama amerikan filmlerindeki gibi metal tadında değil..Ölüm var,aşk var,hayat var,duygu var,akıl var..
Hepsi var ama tadında ,dozunda,coşkulu..Özellikle Cem Yılmaz'ın filme kattığı espriler,Okan Yalabık'ın rolü Şener Şen ve Çetin Tekindor'un ustalıkları ile birleşince nefis bir film çıkmış ortaya..
Ben çok beğendim ve 2.5 saatin nasıl geçtiğini de anlamadım..Çıkınca verilen para helal bu filme dedirtti bana..
Hele Cem Yılmaz'ın Hayde şarkısını veda yemeğinde söylemesi ve söyletmesi süperdi..Ben kaçırmayın derim..
http://www.timsah.com/Av-Mevsimi-Cem-Yilmaz-Turku-Hayde/Z0PVTERoI2r (http://www.timsah.com/Av-Mevsimi-Cem-Yilmaz-Turku-Hayde/Z0PVTERoI2r) :)
DerinMavi
12-04-2010, 23:16
Daha 1 saat olmamıştır fragmanını izleyeli ama malesef bulunduğum bölgede gösterimde değil gösterime girdiğinde gideceğim filmler arasında yer alıyor .
izlemek için sabırsızlandığım filmdir. özellikle kadrosu son zamanlardaki en iyi kadrolar arasındadır, hatta en iyisi diyebiliriz
uA_vidic
12-05-2010, 18:29
http://www.facebook.com/video/video.php?v=466053807217&oid=156281964389375&comments
buda fragmanı izlemeyenler için.
Toruk Macto
12-08-2010, 00:19
ara ile beraber yaklaşık 3 saat sürdü.Kesinlikle gitmeyenler için güzel bir 3 saat geçireceklerini düşündüğüm bir filmdir.Fuat abi'nin dediği gibi filmde herşey var.Konu var, aşk var, cinayet var,ölüm var,üzüntü var, sevinç var,komedi var en önemlisi oyunculuk var, emek var..
Ben çok fazla burada film övmedim bugüne kadar.Bu sene inception'dan sonra üstüne basa basa gitmenizi ve bu emeği görmenizi, verdiğiniz paranın türk sinemasına gitmesini değecek bir film olduğunu slüyorum.
Özellikle belirtmek istediğim nokta CEM YILMAZ'dır..Şener Şen'in zaten oyunculuğunu tartışmamızın, yorum yapmanın bir luzümü yok.Ama yıllardan bu yana Cem Yılmaz üzerinde yapılan sinema filmi yapamıyor etkisi bu film ile tamamen kalkmıştır.Kesinlikle kahvedeki hayde şarkısını söylediği sahne akıllarda eyvah eyvah'taki fasulya gibi kalıcaktır, ama filmin bütününde de cem yılmaz bu rolde bir film daha yapmalı diyeceksiniz.
Dün gitme fırsatım oldu filme ve çok beğendim.Filmde herşeyin mevcut olması ve bunun yanında oyuncularının çok iyi olması filme apayrı bir boyut getirmiş.Cem Yılmaz rolünün karşılığını tam olarak vermiş diyebilirim ve o rol ona çok yakışmış.Zaten Şener Şen ve Çetin Tekindor için söylenebilecek herhangi birşey yok ikiside birer üstat gerçekten.Bence herşeyiyle çok güzel bir film ve kesinlikle gidilmesi gerekir.
Herkes değinmiş bende değineyim gerçekten kahvedeki Cem Yılmaz'ın herkese şarkı söyletme sahnesi muhteşem ve tam rolüne yakışır bir sahne olmuş...
Çok güzel bir filmdi. Zaten oyuncu kadrosu sizi filme gitmeye teşfik ediyor. Özellikle Cem Yılmaz için gittim. Komedi dışındaki performansıda harikaydı.
Film genel anlamda istediğim gibiydi. Cem Yılmaz ın komedi dışında farklı bir rolde oyunculuğu da etkiledi beni. Filmiz sonundaki olayların geri dönüş sahnesi uzun bu biraz sıkıcıydı benim açımdan sadece.
iskenderp
12-19-2010, 02:06
film guzel oyuncularda ıyı konuda guzel daha ne olsun bıraz daha uzun olsaymıs daha da guzel olurmuss.bos fılm deıl kısacası herkez izlesin tavsıye ederım
turk sinemasinda cok fazla goremedigimiz ender guzel filmlerden bir tanesiydi bana gore..ust duzey oyunculukla birlikte guzel derlenmis bir film tavsiye ederim
bu arada bu video'nun burada paylasilmamasina da uzuldum ayrica:D
huzurlarinizda Cem Yilmaz
http://www.youtube.com/watch?v=dqKIpFJA4-A
turk sinemasinda cok fazla goremedigimiz ender guzel filmlerden bir tanesiydi bana gore..ust duzey oyunculukla birlikte guzel derlenmis bir film tavsiye ederim
bu arada bu video'nun burada paylasilmamasina da uzuldum ayrica:D
huzurlarinizda Cem Yilmaz
http://www.youtube.com/watch?v=dqKIpFJA4-A
fuat abi paylaşmıştı :) bende gitmeyi düşünüyorum en kısa zamanda. ama bir şehirde en az 3 gün sabit kalmyı başarırsam :D
Yakın bir arkadaşımın "Hayatımda izlediğim en kötü 5 film arasında" dediği ve yakınlıktan uzaklaştığı güzel bir film :) Neymiş "Cinayet masası polisi öyle olur muymuş, sorgu öyle mi yapılırmış?" her polisin Behzat Ç. gibi olması gerekiyormuş gibi..
Ben bu insanları anlamıyorum !! Sinirlendim bu muhabbeti yaparken, niyeyse :D
filmin en duygusal anlarında bile aklıma cem yılmazın şu sözü geldikçe kopuyordum. "ulan bi el bulduk başımıza gelmeyen kalmadı".
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.