Orijinalini görmek için tıklayınız : 02/03/04 Eylül İddaa Programı
junior-sewilla
09-01-2008, 22:04
http://www.iddaa.com/iddaa_program/Program8072_1.htm?wId=
merhabalar benim turkiye kupası maclarından karabükspor-boluspor macı tahminim su sekildedir. öncelikle aslen karabüklüyüm ve karabüksporun yıllardır zonguldak ve bolusporla arası ıyı degıldır bu komsularıyla..o yuzden bu maclar her zaman biraz gerilimli maclardır...bank asyaya iyi baslayan karabuksporla sahasında manısaspora 2 0 yenılen boluspor arasındakı mac karabukspor kupa macını alır dıyorum.. garanticiler 01 cifte oynayabılır ..turkıye kupası alt lig takımları ıcın onemlı bır gelır kaynagıdır ozellıkle gruplara kalındıgında yayın haklarındanda iyi paralar alıyorlar
iskocya birinci liginde Queen of the South - Ross County mucadelesinde uefa kupasından elenerek sadece lige konsantre olan Queen of the South mucadeleyi kazanacaktır. uefadan elendıkten sonra sahasındakı ılk macı 3 1 kazanan queen suan ligde 4. sırada ve iskocya premiera ya cıkmak ıstıyor benım bu macla ılgılı tahmınım banko 1
Korean Super Reds v Woodlands Wellington 1 1,45
Günün en rahat maçlarından birisi süper reds evindeki 11 maçın 10 unu almış birini kaybetmiş ve ligde 3. sırada şampiyonluga oyanaybilmesi için bu maçı almak zorunda, rakibin orta sıra mücadelesi var düşmezde çıkmazda ayrca deplasmanlarda çok ta iyi bir takım değiller bence reds rahat alır bu maçı
Germany U20 v Austria U20 1 1,50
almanya u20 nin 2 maçını izledim a millilere taş çıkarırlar müthiş bir hırsla oynuyorlar bugun de oyle oynarlarsa bence avusturyayı çok rahat yenerler 1,5 oran da bu maç için bence gayet yüksek bir oran yukarıdaki maç birleştirilip kombine yapılırsa 2,2 gibi bir orana da çıkabilir son durum
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.